Infiniti Q30

 
Infiniti Q30

AZ UTCÁK BAJNOKA

Nézze a várost és a forgalmat olyan szemszögből, ahonnan eddig még nem látta, az INFINITI Q30 vezetőüléséből. A drámai vonalvezetés és merész arányok által jellemzett külső szakít a konvencionális formavilággal.

Ajánlatkérés / Tesztvezetés
Infiniti Q30

KÜLSŐ


EGYEDÜLÁLLÓ

EGYEDÜLÁLLÓ

Az emelt hasmagasság, sportosan széles kerékívek, és a provokatívan alacsonyan futó tetővonal friss és dinamikus külsőt kölcsönöz az egyébként szokatlan arányokkal rendelkező karosszériának.

KIFEJEZŐ STÍLUS

KIFEJEZŐ STÍLUS

A Q30 mély, hullámzó vonalai az első hűtőrácstól a motorháztetőn át futnak, majd az autó oldalán látványosan lefelé fordulnak, hogy végül az autó hátulján találkozzanak. A Q30 vonalai ellenállhatatlan vonzerővel ejtik rabul a tekintetet.

DINAMIKUS VONALAK

DINAMIKUS VONALAK

Az emelkedő és süllyedő, hullámzó vállvonal a Q30 teljes hosszán végigfut. Az ajtókon található, drámaian mély és éles ívek megvalósításához a mérnököknek teljesen új 3D gyártási eljárást kellett kifejleszteniük. A Q30 megjelenése valóban egyedülálló.

JELLEGZETES LED FÉNYEK

JELLEGZETES LED FÉNYEK

Az emberi szem alakja által ihletett, sajátos Infiniti fényszórók formája szemből és oldalról is felismerhető. A formavilág a stílus teljessége érdekében a hátsó lámpákon is visszaköszön.


BELTÉR

A vezetőülésből a beltér egymást keresztező ívei frissítően dinamikus látványt nyújtanak, ám tervezőink tudják, hogy az első benyomás még az előtt éri az embert, hogy beülne a vezetőülésbe. Ezért a belteret úgy alakították ki, hogy látványa már a nyíló ajtó szögéből illetve szemből nézve is lélegzetelállító legyen.

Beltér 1.
Beltér 2.
Beltér 3.
Beltér 4.
Beltér 5.

STÍLUSCSOMAGOK

Három gondoson összeállított színcsomagból választhat a jármű belterének testreszabásához: Bíbor cérnával varrott City Black, barna nappabőrt használó Café Teak, és vörös cérnával varrott Gallery White bőr (a valaha látott valószínűleg legtisztább fehér nappabőr).

Stílus 1.
Stílus 2.
Stílus 3.

Tapasztalja meg személyesen az Infiniti vezetési élményét, és jelentkezzen tesztvezetésünkre!

PARKOLÁS

A könnyű irányíthatóságnak és innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően az INFINITI Q30-cal a parkolás igazán egyszerű.

Parkolás

AUTOMATA PARKOLÁSSEGÍTŐ RENDSZER

Az Automata parkolássegítő rendszer (APA) 12 érzékelő segítségével felméri, hogy az adott parkolóhely megfelelő méretű-e az INFINITI Q30 számára, majd önállóan beparkolja a járművet. A vezető feladata mindössze az, hogy a panorámamonitoron (AVM) ellenőrzi az autó környezetét, és szükség szerint adagolja a gázt vagy fékez. Az INFINITI Q30 minden másról gondoskodik – párhuzamos vagy tolatva történő parkolás esetén is.

MOZGÁSÉRZÉKELŐ

MOZGÁSÉRZÉKELŐ

A négy kamera nem csak páratlan panorámaképet ad a jármű környezetéről, de folyamatosan figyeli is az eseményeket. A jármű mögött vagy mellett érzékelt fix és mozgó akadályokra hangjelzéssel figyelmeztet, és az irányt az adott kamera képét kijelölve mutatja.

PANORÁMA MONITOR (AVM)

PANORÁMA MONITOR (AVM)

Ismerje meg környezetét új perspektívából. A mozgásérzékelővel (MOD) felszerelt panorámamonitor (AVM), az első és hátsó parkolóradarok, négy kamera és a monitoron megjelenő, virtuális 360°-os nézet segítségével a ki- és beállás még a legszűkebb helyeken sem okoz nehézséget.


VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK

Legyen az utcák és a forgalom királya! Az INFINITI Q30-cal hatékonyan és egyszerűen közlekedhet a városban.

VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK

INTELLIGENS TÁVOLSÁG- ÉS SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

Állítsa be a kívánt sebességet és követési távolságot, és (a teljes sebességtartományban működő) intelligens távolság- és sebességtartó automatika a forgalom ritmusának megfelelően képes a járművet lassítani és gyorsítani, vagy akár teljesen lefékezni. Ha szabad az út, az intelligens távolság- és sebességtartó automatika újra felgyorsít a beállított sebességre.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

A beépített érzékelők segítségével figyeli a szomszédos sávban lévő holtteret, és figyelmezteti a vezetőt a holttérben található járműre. A rendszer először fényjelzéssel figyelmeztet. Ha ennek ellenére a vezető megkezdi az átsorolást a másik, foglalt sávba, a rendszer hangjelzést is ad.

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW) kamera segítségével figyeli az útburkolati jeleket, és fény- és hangjelzéssel, illetve a kormány rezegtetésével figyelmezteti a vezetőt a sávból történő kisodródásra.


BIZTONSÁG

Felkészülve a láthatatlanra és az elkerülhetetlenre.

RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉSEKRE FIGYELMEZTETŐ ÉS FÉKEZŐ RENDSZER

RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉSEKRE FIGYELMEZTETŐ ÉS FÉKEZŐ RENDSZER

Innovatív technológiák figyelmeztetik a vezetőt, ha túl közel kerül az előtte haladó járműhöz, és a rendszer szükség esetén automatikusan felemeli a gázpedált és fékez is.

KÖZLEKEDÉSI TÁBLÁK FELISMERÉSE

KÖZLEKEDÉSI TÁBLÁK FELISMERÉSE

A táblafelismerő rendszer egy kamera segítségével figyeli a megengedett maximális sebességre figyelmeztető táblákat, és a műszerfalon emlékezteti a vezetőt. Akinél az információ, annál az irányítás.

DINAMIKUS MENETSTABILIZÁLÓ RENDSZER (VDC)

DINAMIKUS MENETSTABILIZÁLÓ RENDSZER (VDC)

A VDC a jármű tényleges kanyarodási viselkedését hasonlítja össze a vezető akaratával. A rendszer a kerekekre jutó hajtóerő és fékhatás szabályozásával segít az alul- vagy túlkormányozottság elkerülésében és a Q30 kívánt íven tartásában.

ERŐS ÉS BIZTONSÁGOS KIALAKÍTÁS

ERŐS ÉS BIZTONSÁGOS KIALAKÍTÁS

A kritikus helyeken erős és ultraerős acéllal megerősített karosszériának köszönhetően, ütközés esetén az INFINITI Q30 modern első és hátsó gyűrődési zónái segítenek a mozgási energia elnyelésében és elvezetésében, jelentősen csökkentve az utascellát elérő erők nagyságát.

OSZTÁLYÁBAN A LEGKIVÁLÓBB AZ EURO NCAP SZERINT

OSZTÁLYÁBAN A LEGKIVÁLÓBB AZ EURO NCAP SZERINT

Az INFINITI Q30 kiérdemelte a maximális öt csillagot az Euro NCAP biztonsági értékelése során, miután minden tesztelt területen magas pontszámot ért el. Tudjon meg többet itt.

Köszönjük érdeklődését modellünk iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Elérhetőségei megadásával hozzájárul, hogy az INFINITI a tesztvezetéssel kapcsolatban keresse Önt, és a jövőben értesítse az INFINITI vel kapcsolatos hírekről.
Az egyes módok bejelölésével Ön hozzájárul, hogy az INFINITI a megadott módon vegye fel Önnel a kapcsolatot.

* Kötelezően kitöltendő mezőKészleten lévő Q30 autóink