Infiniti Q50

 
Infiniti Q50

A TELJESÍTMÉNY UGRÁSRA KÉSZEN ÁLL

Az agresszív, mégis kifinomult Q50 kihozza Önből a merészséget. Lélegzetelállító teljesítmény, világelső technológiák, magabiztos vezetés, bárhol is jár. Feszegesse a határait a Q50-nel.

Infiniti Q50
MERJEN TÖBB LENNI

MERJEN TÖBB LENNI

A Q50-et úgy építettük meg, hogy inspirációt nyújtson, lenyűgözzön, és megváltoztassa mindannyiunk elképzelését arról, mi lehetséges. Válasszon többféle motorunk közül, például a vérpezsdítő teljesítményt nyújtó 3,5 literes V6-os motort INFINITI Direct Response Hybrid® technológiával. Az akár 364 lóerős teljesítményre is képes motorban minden megvan ahhoz, hogy életre szóló vezetési élményt nyújtson. Minden egyes alkalommal.

VEZESSEN MAGABIZTOSAN

VEZESSEN MAGABIZTOSAN

Egy jármű ne csak védjen, legyen proaktív is. Az INFINITI a közlekedési helyzetet és a környezetet érzékelő vezetéstámogató technológiáival Ön tökéletesen ura lehet a helyzetnek az utakon. E technológiák segítségével még inkább tisztában lehet a helyzettel, így jobban élvezheti a vezetést.

KIVÁLÓSÁGRA TERVEZVE

KIVÁLÓSÁGRA TERVEZVE

Az Ön részletek iránti igényessége nyújtott inspirációt ahhoz, hogy valami szépet alkossunk. A sportos első lökhárító és a gazdag textúrájú, kettős ívű hűtőrács sportos, kifinomult külsőt kölcsönöz a Q50-nek. Lépjen be, és gyönyörködjön a teljesítmény ihlette emberi művészet alkotásaiban.

ZÖKKENŐMENTES KAPCSOLAT

ZÖKKENŐMENTES KAPCSOLAT

A Q50-ben a technológiát kézközelbe hozzuk. Így végigpörögheti az egész napot, miközben azonnali hozzáféréssel rendelkezik a digitális világhoz. Többféleképpen gondoskodunk róla, hogy Ön folyamatosan online lehessen, és kezében tarthassa az irányítást.

Q50 TELJESÍTMÉNY ÉS ERŐ

A Q50-et úgy terveztük, hogy motivációt nyújtson a vezetéshez, és magabiztossá tegye az utakon. Élje át a szenvedélyt, és tudja meg, meddig képes elmenni.

A VEZETÉSI STÍLUSÁHOZ ILLŐ TELJESÍTMÉNY

MOTORVÁLASZTÉK
A VEZETÉSI STÍLUSÁHOZ ILLŐ TELJESÍTMÉNY

Az INFINITI Q50 tetőtől talpig izgalmas és innovatív; és többféle, inspiráló teljesítményű motorral kapható, többek között az elképesztő 405 lóerős élményt nyújtó Q50S 3 literes, ikerturbós V6 motor. A lenyűgöző teljesítményért és a teljes hatékonyságért a Q50 a 364 lóerős INFINITI Direct Response Hybrid® rendszert használja. Erőteljes, mégis üzemanyag-takarékos, négyhengeres motorok egészítik ki a kínálatot: egy 2,2 literes, közvetlen befecskendezésű, 170 lóerős turbódízel és egy 2 literes, 211 lóerős turbófeltöltős benzinmotor.

ALVÁZ
TÖKÉLETESEN EGYENSÚLYBAN

Az intelligens összkerékmeghajtású rendszer lehetővé teszi a megszakítás nélküli haladást. Ideális útviszonyok esetén a hátsó kerekekhez irányítja a nyomatékot, így lehetővé teszi az agilis, sportos vezetést. Amikor jobb tapadásra van szükség, a nyomaték 50 százalékát áthelyezi az első kerekekre, így gondoskodik a jobb irányíthatóságról.

TÖKÉLETESEN EGYENSÚLYBAN

STÍLUS

NE MARADJON ÉSZREVÉTLEN

NE MARADJON ÉSZREVÉTLEN

Adjon új értelmet annak, hogy "mély benyomást tenni". A Q50 sajátságos, megkülönböztető INFINITI megjelenésével sehol nem marad észrevétlen. A kettős ívű motorháztetőtől a holdsarlóra emlékeztető hátsó ablakig figyelemfelkeltésre tervezték ezt a prémium sportszedánt.

MUTASSA MEG MAGÁT

MUTASSA MEG MAGÁT

Alacsony, széles, dinamikus kialakítású padlójának köszönhetően a Q50 kiválóan tud teljesíteni az utakon. A csomag négy alumínium keréktárcsával lesz teljes, melyek világgá kiáltják a nagy teljesítményt, bármerre jár is az autó.

ELEGÁNSAN FELFORGAT

ELEGÁNSAN FELFORGATÓ

Sportos első lökhárítója vizuális megszakítás nélkül olvad egybe az autó fényűző, hullámzó vonalaival. Az agresszíven áramvonalas és minden porcikájában kifinomult Q50 méltóságteljesen gördül az utakon.


TARTSA MÉG BIZTOSABBAN A KORMÁNYT.
KÉNYELEM MEGALKUVÁS NÉLKÜL
AZ ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Köszönjük érdeklődését modellünk iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Elérhetőségei megadásával hozzájárul, hogy az INFINITI a tesztvezetéssel kapcsolatban keresse Önt, és a jövőben értesítse az INFINITI vel kapcsolatos hírekről.
Az egyes módok bejelölésével Ön hozzájárul, hogy az INFINITI a megadott módon vegye fel Önnel a kapcsolatot.

* Kötelezően kitöltendő mezőKészleten lévő Q50 autóink


Infiniti Approved - Használt Q50 gépjárművek