Infiniti Q60

 
Infiniti Q60

A VEZETÉS HATALMA NAGYOBB TELJESÍTMÉNNYEL

Merész ívek és erőt sugárzó megjelenés. Az ikerturbós, 405 lóerős V6 motor lélegzetelállító teljesítménye. Az első digitálisan adaptív alvázrendszer lenyűgöző érzékenysége. A vadonatúj Q60. A vezetés új definíciója.

Ajánlatkérés / Tesztvezetés
Infiniti Q60

KÜLSŐ

A filozófiánk - és az INFINITI jövőbeli formavilága – ölt lenyűgöző alakot a vadonatúj Q60-ban.
Az érzelmekben nincsenek határok. Ahogyan a formavilágban sincsenek.

SPORTOS MEGJELENÉS

SPORTOS MEGJELENÉS

A nagy 19 colos könnyűfém keréktárcsák jól tükrözik szándékait. És ha hozzáteszi ehhez a piros sportfékeket, a dugattyús (szemközti elhelyezésű) első és hátsó féknyergeket, a vizuális üzenet egyértelmű, a vadonatúj Q60 teljesítményre született.

AERODINAMIKAI ELŐNY

AERODINAMIKAI ELŐNY

A 0,29-as légellenállási együttható tanúsítja, hogy a mérnökök legalább annyi időt szenteltek a sportkupé aerodinamikai jellemzőinek, mint a feltűnő formavilágnak. Ez az elől és hátul csaknem zéró felhajtóerőt produkáló aerodinamikának és az aktív hűtőrács-elzárónak köszönhetően válik egyértelművé – ez utóbbi zárva marad a légellenállás csökkentése érdekében, de kinyílik, ha további hűtésre van szükség.

MÉLY, DRÁMAI ÍVEK

Az agresszív íveket és mély görbéket felvonultató, forradalmian új 3D préselési eljárásnak köszönhetően a karakteres vonalak felkeltik az érdeklődést. A mérnökök még az ajtó zsanérjait is újratervezték, így a főél harmonikusan belesimul a sárvédő vonalaiba, drámai mintázatot hozva létre ezzel.

MÉLY, DRÁMAI ÍVEK

BELTÉR

Az utasteret az emberi test formájának figyelembevételével terveztük, így az a merész elgondolásokkal és a finom modern anyagokkal a vezetőt ünnepli.

BELTÉR
SPORTÜLÉSEK

SPORTÜLÉSEK

Érezze a sportos különbséget. A súlytalanságban végzett kutatások eredménye a tudomány és a stílus találkozása egy új megjelenésű és párnázottságú vezetőülés formájában, amelyet kifejezetten úgy terveztünk, hogy segítsen minimalizálni a fáradtságot a hosszú utazások során. A mély oldaltámaszok segítenek az üléspozíció megtartásában, és a sportos, integrált fejtámlák kellően kényelmes utazási élményt nyújtanak.

SZEMÉLYRE SZABOTT ÉS HANGSÚLYOS

SZEMÉLYRE SZABOTT ÉS HANGSÚLYOS

A mérnöki precizitás jól látszik a bőrülés kárpitjának lézer-megmunkálású furatain, amelyek szorosabb varrást és dinamikusabb, szabadon áramló formákat tesznek lehetővé. A középkonzol körül és az egész beltérben a fekete vagy ezüst optikai-szénszálas díszítőbetétek elegáns, modern megjelenést garantálnak.

TERMÉSZETES TAPINTÁS

TERMÉSZETES TAPINTÁS

Minden kéz egyedülállóan mozog, és a kormánykeréknek tükröznie kell ezt. Ez a kormánykerék így tesz. A sportos ihletésű hüvelykujj támaszok és a kormánykerékre szerelt váltófülek jól illenek a sportos vezetéshez.

FLEXIBILIS AJTÓRÖGZÍTŐ

FLEXIBILIS AJTÓRÖGZÍTŐ

Minden beszálláskor értékelni fogja az exkluzív, rugalmas ajtórögzítőt, amely képes nyitva tartani az ajtót szinte bármilyen helyzetben. Az intelligens technológiának köszönhetően az INFINITI kétajtós kupéja nem csak esztétikus, hosszú ajtókat, valamint a vezető és az utas számára egyaránt kényelmes, alacsony ültetést biztosít, hanem csökkenti az autó külsejének sérülési kockázatát is az ajtók szűk helyen történő nyitásakor. Könnyű beszállás. Könnyű kiszállás.

AZ ÉRZÉKELÉS HATÁRAIT KITÁGÍTÓ TECHNOLÓGIA

Az autó fejlett technológiai megoldásai kitágítják az érzékelés határait, markáns megjelenése sehol nem maradhat észrevétlen, kiemelkedő teljesítménye pedig felpezsdíti vezetője vérét. A legmodernebb rendszereknek köszönhetően minden a vezető irányítása alá kerül.

AZ ÉRZÉKELÉS HATÁRAIT KITÁGÍTÓ TECHNOLÓGIA

INFINITI INTOUCH

INFINITI INTOUCH

Az élete mindig mozgásban van, és az INFINITI InTouch navigációs rendszer az INFINITI InTouch szolgáltatásokkal zökkenőmentesen hozzák el a világot az autójába. Maradjon az élvonalban, miközben telefonál, SMS-t küld, naptárt és navigációt használ, vagy zenét hallgat.

HANGRENDSZER

HANGRENDSZER

Azoknak, akik teljesítményorientált hangrendszert szeretnének, az Advanced Staging technológiával felszerelt új Bose® Performance Series hangrendszer ideális választás. A tizenhárom nagy teljesítményű hangszóró – köztük több új 255 mm-es és 150 x 230 mm-es mélysugárzó és egy könnyű, selyemmembránú dóm magassugárzó – képes megvalósítani az élő előadások színvonalát. Élvezze a széles és pontos hangteret, ahol az akusztika mindig ideális.


VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK

A vezetéstámogató technológiákkal a könnyed vezetés egy új szintjére léphet, legyen az intelligensebb távolság- és sebességtartás, gyorsabb reakcióidő, jobb láthatóság a jármű előtt és körül, vagy könnyebb kormányzás.

VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK
INTELLIGENS ÉS SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA (ICC – INTELLIGENT CRUISE CONTROL)

INTELLIGENS ÉS SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA (ICC – INTELLIGENT CRUISE CONTROL)

Állítsa be a kívánt sebességet és a biztonságos távolságot, és az intelligens távolság- és sebességtartó automatika (ICC – Intelligent Cruise Control) a távolságtartó automatika (DCA – Distance Control Assist) közreműködésével automatikusan és finoman csökkenti a sebességet a lassuló forgalomban. Ha a forgalom tempója nő, az intelligens távolság- és sebességtartó automatika (ICC – Intelligent Cruise Control) visszaállítja a korábban beállított sebességet és a biztonságos követési távolságot.

AKTÍV SÁVTARTÓ RENDSZER (ALC - ACTIVE LANE CONTROL)

AKTÍV SÁVTARTÓ RENDSZER (ALC - ACTIVE LANE CONTROL)

A közvetlen adaptív kormányzás (Direct Adaptive Steering® – DAS) és az aktív sávtartó rendszer (Active Lane Control – ALC) proaktívan elemzi az útviszonyokat, és képes a kormányzás automatikus korrekciójára, ha a vadonatúj Q60-ja kisebb irányváltásokat tesz az egyenetlen útfelület vagy az oldalszél miatt. A stabilitás érzése ezáltal fokozódik, és a kormánykerék vibrációja is csökken.

ADAPTÍV ELSŐ FÉNYSZÓRÓRENDSZER (AFS – ADAPTIVE FRONT LIGHTING SYSTEM)

ADAPTÍV ELSŐ FÉNYSZÓRÓRENDSZER (AFS – ADAPTIVE FRONT LIGHTING SYSTEM)

Az adaptív első fényszórórendszer (AFS – Adaptive Front lighting System) a kormánymű jeleinek érzékelésével és a fényszórók szabályozásával javítja a láthatóságot a kereszteződésekben és a kanyarokban. Az automata szintszabályozású LED fényszórók és az AFS segítségével nem csak a jármű előtt, hanem a jármű körül is javul a láthatóság.

FELSZERELT PANORÁMA MONITOR (AVM – AROUND VIEW® MONITOR)

FELSZERELT PANORÁMA MONITOR (AVM – AROUND VIEW® MONITOR)

Ismerje meg környezetét új perspektívából. A mozgásérzékelővel (MOD – Moving Object Detection) felszerelt panoráma monitor (AVM – Around View® Monitor), a négy kamera és a monitoron megjelenő, virtuális 360°-os nézet segítségével a ki- és beállás még a legszűkebb helyeken sem okoz nehézséget.


SAFETY SHIELD ÁTFOGÓ BIZTONSÁGI RENDSZER

Az aktív és passzív biztonsági újítások egyedülálló kombinációja segíti az ösztönös reakciókészséget.

SAFETY SHIELD ÁTFOGÓ BIZTONSÁGI RENDSZER

Köszönjük érdeklődését modellünk iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Elérhetőségei megadásával hozzájárul, hogy az INFINITI a tesztvezetéssel kapcsolatban keresse Önt, és a jövőben értesítse az INFINITI vel kapcsolatos hírekről.
Az egyes módok bejelölésével Ön hozzájárul, hogy az INFINITI a megadott módon vegye fel Önnel a kapcsolatot.

* Kötelezően kitöltendő mezőInfiniti Approved - Használt Q60 gépjárművek