Infiniti QX30

 
Infiniti QX30

KALANDOZÁS A CROSSOVEREK VILÁGÁBAN

Érezze a megelevenedő szenvedélyt, és lépje át a határokat a vadonatúj INFINITI QX30-cal. Íme az autó, amelyet városban és vidéki országúton egyaránt élvezettel használ majd. Tapasztalja meg az INFINITI QX30 által nyújtott szabadságot – élvezze az életet korlátok nélkül.

Ajánlatkérés / Tesztvezetés
QX30
QX30
QX30
QX30
QX30
QX30
QX30
QX30
QX30
QX30

KÜLSŐ

A vadonatúj INFINITI minden egyes vonala minket képvisel. Elöl kettős ívű hűtőrács, ahol a felső ív az alsót tükrözi – az INFINITI jellegzetes formai jegye ez. Az emberi szem alakja által ihletett, sajátos LED fényszórók formája szemből és oldalról is felismerhető. A formavilág a stílus teljessége érdekében a hátsó lámpákon is visszaköszön. Az oldalsó nézetet az INFINITI holdsarlót idéző C-oszlopa uralja, míg a drámaian emelkedő és süllyedő, hullámzó övvonal az autó teljes hosszán végigfut. A mély és éles ívek megvalósításához a mérnököknek teljesen új 3D gyártási eljárást kellett kifejleszteniük.

KIFEJEZŐ STÍLUS

KIFEJEZŐ STÍLUS

A drámai megjelenésű első és hátsó lökhárítók, a szélesebb kerékívek és az oldalsó küszöbtoldatok tovább fokozzák az INFINITI QX30 parancsoló, masszív megjelenését.

SPORTOS MEGJELENÉS

SPORTOS MEGJELENÉS

A formás 18 colos könnyűfém keréktárcsák hangsúlyozzák az INFINITI QX30 merész formatervét, és a kerekek magabiztosan reagálnak a vezető minden egyes kormánymozdulatára.


BELTÉR

Belül az INFINITI QX30 természetes formái gyönyörű aszimmetriát képeznek, a hívogató utastér fiatalos és egyedi. Az innovatív formatervezés kiváló példája ez.

EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS

EGYSZERŰ SZÁLLÍTÁS

A hátsó csomagtérajtó könnyű be- és kirakodást tesz lehetővé. Tágas csomagtérhez kap akadálymentes és közvetlen hozzáférést. Ráadásul a 60/40 arányban lehajtható hátsó üléstámlákkal a nagyobb csomagok szállíthatósága is megoldott.

NAPPABŐR

NAPPABŐR

Kivételesen rugalmas bőrkárpit, amelyet kellemes tapintása és strapabírása miatt választottunk. Páratlan kényelmet nyújt, és az utastér egyéb felületeit is kiemeli.

CAFÉ TEAK

CAFÉ TEAK
Alkalmi, de kifinomult. A klasszikus anyagok modern újraértelmezése: fekete cérnával varrott barna nappabőr kárpit és rozsdamentes acélból készült belső küszöbdíszlécek.

PRÉMIUM CSATLAKOZÁS

Az INFINITI InTouch zökkenőmentes kapcsolatot létesít az okostelefonja és az INFINITI QX30 között. Így a fedélzeti technológia segítségével e-maileket és SMS-eket küldhet, lejátszási listákat hallgathat, ismeretlen helyeken navigálhat, vagy egyszerűen csak felhívhatja barátait.

PRÉMIUM CSATLAKOZÁS

BIZTONSÁG

ERŐS ÉS BIZTONSÁGOS KIALAKÍTÁS

ERŐS ÉS BIZTONSÁGOS KIALAKÍTÁS

A kritikus helyeken erős és ultraerős acéllal megerősített karosszériának köszönhetően, ütközés esetén az INFINITI QX30 modern első és hátsó gyűrődési zónái segítenek a mozgási energia elnyelésében és elvezetésében, jelentősen csökkentve az utascellát elérő erők nagyságát.

RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉSEKRE FIGYELMEZTETŐ ÉS FÉKEZŐ RENDSZER

RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉSEKRE FIGYELMEZTETŐ ÉS FÉKEZŐ RENDSZER

Innovatív technológiák figyelmeztetik a vezetőt, ha túl közel kerül az előtte haladó járműhöz, és a rendszer szükség esetén automatikusan felemeli a gázpedált és fékez is.

DINAMIKUS MENETSTABILIZÁLÓ RENDSZER (VDC)

DINAMIKUS MENETSTABILIZÁLÓ RENDSZER (VDC)

A VDC a jármű tényleges kanyarodási viselkedését hasonlítja össze a vezető akaratával. A rendszer a kerekekre jutó hajtóerő és fékhatás szabályozásával segít az alul- vagy túlkormányozottság elkerülésében és a QX30 kívánt íven tartásában.

KÖZLEKEDÉSI TÁBLÁK FELISMERÉSE

KÖZLEKEDÉSI TÁBLÁK FELISMERÉSE

A táblafelismerő rendszer egy kamera segítségével figyeli a megengedett maximális sebességre figyelmeztető táblákat, és a műszerfalon emlékezteti a vezetőt. Akinél az információ, annál az irányítás.

Köszönjük érdeklődését modellünk iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Elérhetőségei megadásával hozzájárul, hogy az INFINITI a tesztvezetéssel kapcsolatban keresse Önt, és a jövőben értesítse az INFINITI vel kapcsolatos hírekről.
Az egyes módok bejelölésével Ön hozzájárul, hogy az INFINITI a megadott módon vegye fel Önnel a kapcsolatot.

* Kötelezően kitöltendő mezőKészleten lévő QX30 autóink


Infiniti Approved - Használt QX30 gépjárművek